Het CompassieProtocol

Vaak sluipt het er in: Denken, kijken en handelen vanuit tekorten. Binnen de organisatie waarin we werken, maar ook met betrekking op onszelf. Op ons eigen functioneren. We willen alles nóg beter laten verlopen, en focussen, zonder dat we ons daar heel bewust van zijn op de misstappen en hiaten.

Wat we hierbij vaak over het hoofd zien is alles dat wèl werkt: Alle successen, alle positieve interventies en momenten van ontwikkeling. Ontwikkeling, rendement behalen en succesvol zijn hoéft niet met een gebukt hoofd gepaard te gaan! Het kan lachend en op een ontspannen manier. Compassievol zonder dat de focus op het gezamelijke doel verloren gaat.

Het Compassieprotocol is geschikt voor elk team en iedere leidinggevende. 

Meteen al meer weten en een kop koffie drinken om verder te praten? Kijk dan op www.hetcompassieprotocol.nl of stuur een mail!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d bloggers liken dit: