Leergangen & Masterclasses.

Het onderscheidt tussen een leergang en een masterclass zit in de hoeveelheid tijd die je er aan kwijt bent, de intensiteit en de manier van ontwikkelen.

Bij een masterclass wordt er in korte tijd veel gevraagd van de deelnemers, dien je een hoog abstractieniveau aan te kunnen, en over een snelle verwerking te beschikken. De masterclasses zijn ‘niet voor watjes’. We gaan rocken en racen. (2 tot 8 uur)

Een leergang is geschikt voor mensen die zich langere tijd willen verbinden aan een thema, die moedig de diepte in durven, en er niet voor schuwen om laag voor laag afgepeld te worden tot er niets anders overblijft dan de kern. Klaar om nieuwe wegen te bewandelen. Zie het als een survivaltocht op hoge snelheid. We vragen veel van je, en bieden je nog meer. (2 tot 8 maanden).

Hieronder vind je het voorlopige aanbod. Tot de zomer van 2015 bieden we alles alleen in-company aan.

DE AKADEMIE VOOR:

  • Voor Professionele Ontwikkeling.

Waar sta je, Wat kan je, Wat wil je, Wat weet je? Waar wil je naar toe? En hoe ga je dat bereiken? We besteden 1 sessie aan het beantwoorden van de wat & waar vragen, en de rest van de tijd aan het invullen van het hoe.

  • Voor Innerlijk Leiderschap.

Als je jezelf niet leidt, wie doet het dan? Een intensieve route naar en met jezelf. Goed voor mensen die autonomer willen handelen, en hun eigen stroom willen leren volgen. Van binnenste buiten en van buiten naar binnen.

  • Voor Verhalen Vertellen.

Het maakt niet uit wat je vertelt, maar wel hoe. Met dit in gedachte kun je zelfs ijsblokjes op de noordpool verkopen. Voor mensen die veel spreken, maar het wel eens vanuit een magische hoek willen benaderen.

  • Voor Dragon Dreaming.

In de vraag blijven, perfectionisme uitschakelen en ondertussen een eind wegdromen om al plannend en handelend bij het vieren aan te komen. Dragon Dreaming is een project design methode, komt oorspronkelijk uit Australie waar het a.d.h.v. de wijsheid van de Aboriginals ontwikkeld is. Je kunt er knallend succesvolle projecten mee opzetten.

  • Voor Projekt Begeleiding.

Met een facilitator je hele project doorlopen en onderweg bijschaven. Methodisch wordt alles uit de kast getrokken wat er maar te vinden is. Met gebruik van Sociocratische gespreksvoering, Holacratie, Art of Hosting, Open Space methode, Didactische werkvormen, Dramatische en Muzische werkvormen, Dragon Dreaming, en werkvormen die je zelf ter plekke ontwikkelt.

  •  Voor Produkten met een Kunstzinnig Tintje.

Soms wil je iets tastbaar in je handen houden. En het dan delen. Gewoon met iedereen. Daar zijn de Produkten met een Kunstzinnig Tintje voor. Ze worden ontwikkeld tijdens de leergangen en masterclasses, en krijgen hier bij ons een digitaal podium. Let op: Dit is dus geen losse leergang of masterclass.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2023 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d