• +31 626715406
 • contact@annettedolle.nl

Dragon Dreaming InspiratieBoost

Dragon Dreaming InspiratieBoost

drdrnijokt7Trainingsduur: 5,5 uur.

INHOUD: Theoretische Achtergrond, Strategisch handelen, het Projectwiel, vier & twaalf stappen binnen een ontwikkelingsproces,  werken met obstakels, tools waaronder de Droomcirkel (volledig), het Karabirrdt (alleen korte uitleg), de Pinakarri (volledig) & de functie van Celebration. 

Kosten Open Inschrijving: [incl. btw, materiaal & lunch]

 • StartUp / Zelfstandig Ondernemer € 85,-
 • Particulier € 85,-
 • Corporate € 130,-
 • Studenten € 55,-

Kosten Teams: Teams betalen € 125,- per uur ex. btw. (teamgrootte max. 15).

 

Projecten opzetten, om ze na een tijdje ook nog succesvol afronden is altijd een magisch proces. Vaak weet je maanden achteraf pas hoe het je precies gelukt is, welke geniale invallen doorslaggevend waren, en vallen de kwartjes één voor één op hun plek. Om meester te worden in het succesvol maken van projecten, moet je vooral aan de slag en doen. Doen, doen, doen!

Wat is DRAGON DREAMING?

Ontwikkeld in de jaren tachtig door John Croft en Vivienne Elanta. Werkzaam aan de University van Perth en in het community-werk met ondermeer Aboriginals. Er viel ze op hoe tribes er in slaagden om dankzij hun sterke community veel duurzamer met elkaar en de aarde om te gaan. Zo ontwikkelden ze een methodiek die uitgaat van drie principes:

 1. Persoonlijke Groei
 2. Community Building
 3. Dienstbaarheid aan de Aarde.

Elk project dat opgezet wordt aan de hand van Dragon Dreaming, voldoet aan deze waarden. Daarnaast bewandelt het projectproces twaalf stappen die variëren tussen Dromen, Plannen, Doen en Vieren. Een project dat gebruik maakt van Dragon Dreaming maakt in iedere fase ruimte voor elke persoonlijkheidstype.

VOOR WIE? Projectteams, Sociale ondernemers, Projecteigenaren, studenten, trainers die zich bezig houden met teambuilding, communicatie en groepsdynamiek, leidinggevenden.

DOOR? Annette Dölle (1976) begon als leerkracht in het bijzonder en speciaal onderwijs, werkte daarna in jeugdhulpverlening om in 2012 het roer om te gooien en als sociaal ondernemer verder te gaan. Ze initieerde o.a. projecten als ‘KeepitCleanDay’ en ‘Uitgestelde Koffie Amsterdam’. Daarnaast begeleidt ze projectprocessen, geeft trainingen in communicatie en bottom-up organiseren, en staat wel eens op een podium om een verhaal te vertellen. In 2012 leerde ze Dragon Dreaming kennen,  en werkte er mee tijdens KeepitCleanDay en UitgesteldeKoffie. In juni 2014 volgde ze een 8daagse trainersopleiding (bij John Croft) in de methodiek.

WANNEER?

 • 12 november – in de VechtclubXL, Utrecht. 9.30 – 18.00 uur
 • 16 december – in ‘stichting de Bergen ‘, Oranjestraat 1, Eindhoven. 9.30  – 18.00 uur
 • 12 & 13 januari 2015 – 2 daagse introductie training – Centrum ‘De Roos’, Amsterdam.  info: https://www.facebook.com/events/857694460930471/

AANMELDEN VOOR EEN TRAINING:

Mail naar: annettedolle@gmail.com met daarin je naam, en aan welke training & datum je deel wilt nemen. Je ontvangt het aanmeldformulier z.s.m. Daarnaast kan je op de hoogte blijven voor andere locaties via het contactformulier. Voor team training mail naar: annettedolle@gmail.com

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: