Dragon Dreaming In-Company

.

Projecten opzetten, om ze na een tijdje ook nog succesvol afronden is altijd een magisch proces. Vaak weet je maanden achteraf pas hoe het je precies gelukt is, welke geniale invallen doorslaggevend waren, en vallen de kwartjes één voor één op hun plek. Om meester te worden in het succesvol maken van projecten, moet je vooral aan de slag en doen. Doen, doen, doen!

Wat is DRAGON DREAMING?

Ontwikkeld in de jaren tachtig door John Croft en Vivienne Elanta. Werkzaam aan de University van Perth en in het community-werk met ondermeer Aboriginals. Er viel ze op hoe tribes er in slaagden om dankzij hun sterke community veel duurzamer met elkaar en de aarde om te gaan. Zo ontwikkelden ze een methodiek die uitgaat van drie principes:

  1. Persoonlijke Groei
  2. Community Building
  3. Dienstbaarheid aan de Aarde.

Elk project dat opgezet wordt aan de hand van Dragon Dreaming, voldoet aan deze waarden. Daarnaast bewandelt het projectproces twaalf stappen die variëren tussen Dromen, Plannen, Doen en Vieren. Een project dat gebruik maakt van Dragon Dreaming maakt in iedere fase ruimte voor elke persoonlijkheidstype.

VOOR WIE? Projectteams, Sociale ondernemers, Projecteigenaren, studenten, trainers die zich bezig houden met teambuilding, communicatie en groepsdynamiek, leidinggevenden.

DOOR? Annette Dölle (1976) begon als leerkracht in het bijzonder en speciaal onderwijs, werkte daarna in jeugdhulpverlening om in 2012 het roer om te gooien en als sociaal ondernemer verder te gaan. Ze initieerde o.a. projecten als ‘KeepitCleanDay’ en ‘Uitgestelde Koffie Amsterdam’. Daarnaast begeleidt ze projectprocessen, geeft trainingen in communicatie en bottom-up organiseren, en staat wel eens op een podium om een verhaal te vertellen. In 2012 leerde ze Dragon Dreaming kennen,  en werkte er mee tijdens KeepitCleanDay en UitgesteldeKoffie. In juni 2014 volgde ze een 8daagse trainersopleiding (bij John Croft) in de methodiek.

 

IN COMPANY TRAINING:  Het kan voorkomen dat meerdere mensen binnen een organisatie behoefte hebben aan een Dragon Dreaming training. Dit is op verschillende manieren te beantwoorden.

  1. Door de medewerkers individueel naar een training in de buurt te laten gaan. Kijk hiervoor op de overige pagina’s onder ‘Dragon Dreaming’.
  2. Door een in-company training te organiseren: De organisatie bepaalt intern enkele data die afgestemd worden met Annette Dölle. Ook de omvang van de training wordt bepaald. Dit varieert van 6 tot 18 uur. Prijzen stemmen we gezamenlijk af – en variëren van € 90,- per uur tot € 125,- per uur ex btw. [dit hangt af van de omvang en dienstverlening van uw bedrijf/organisatie].

CONTACT: Mail annettedolle@gmail.com of bel 06-26715406

© 2023 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d