Papieren versie bestellen!

Er is sinds kort ook een papieren versie van het boekje te krijgen! Het is 14×14 cm en 32 blz. dik.

Het is los te bestellen voor €3,50 (incl portokosten en btw). Wil je er meer om uit te delen na een lezing, of voor een studiedag? Neem dan contact op via annettedolle@gmail.com / 06-26715406. 

Losse exemplaren bestellen doe je zo: Maak €3,50 over op IBAN nummer: NL75 RABO 0337061483. t.n.v A.T. Dolle. o.v.v. je naam en adres. 

Het boekje wordt naar je toegestuurd zodra het geld binnen is.

Disclaimer.

Alles in dit E-boek mag gekopieerd, geplastificeerd, geprint, gescand en doorverteld worden. Het mag geschilderd, gefotografeerd, gemozaiekt en getekend worden. Je mag er over zingen, praten, fluisteren en vergaderen. En je hoeft daar nooit toestemming voor te vragen.

WAAROM? Als ik teams begeleid of trainers train, schrijf ik vaak materiaal dat voor anderen ook bruikbaar is. Door het deelbaar te maken, kan iedereen er mee werken. De magie, op maat gemaakte interventies en wijsheid van de live-sessie mis je uiteraard. Om hierover een lezing te geven, of een verdiepende training, kan je contact opnemen via annettedolle@gmail.com

Wil je je feedback kwijt over het boekje, zodat ik ook kan leren? Dan kan je hier een formulier invullen (duurt ongeveer 4 minuten)

 

Papieren Versie.

Dit E-boek is ontstaan na aanleiding van een reeks sessies en losse artikelen waarin ik tools en interventies beschreef die ik hanteer tijdens het lesgeven aan pubers. De tools focussen op de diversiteit in een groep en het differentiëren daarbinnen. Je vindt ze verwerkt in de hoofdstukken. Hierna vroegen organisaties er om n.a.v. lezingen die ik gaf. Et voila, zo ontstond de papieren versie!

Er is dus sinds kort ook een papieren versie van het boekje. Dit is te bestellen voor €3,50 (incl. portokosten en btw.) Hoe je bestelt, lees je hierboven.

Downloaden.

Op dit E-Boek (en de papieren versie trouwens ook) zit een ‘Creative Commons 4.0’ licentie, wat inhoudt dat je alles gratis mag gebruiken als je er ook de bronvermelding bij plaatst. Dat is lief en aardig om te doen. Zo gebruiken we het principe van delen, zoals het in essentie bedoeld is.

Via deze link kan je het E-Boek meteen downloaden als pdf.:

Online versie van ‘Diversiteit en Differentiatie in het Onderwijs’

Veel plezier!

Wil je je feedback over het boekje delen, zodat ik ook kan leren? Dan kan je hier een formulier vinden (duurt ongeveer 4 minuten).

 

 

DOWNLOAD het E-BOEK!

Door op de cover of op de link hieronder te klikken, kom je vanzelf bij het E-Boek terecht: Ebook!

Wil je kennismaken? Bel of mail dan naar: annettedolle@gmail.com / 06-26715406. 

INHOUD

Het boekje bestaat uit 58 pagina’s die opgedeeld zijn in korte hoofdstukken. Hoofdstuk 1 is bedoeld om context en bewustzijn te creëren voor ontwikkeling. Hoofdstuk 2 gaat over maatschappelijke processen en zaken die we niet langer kunnen negeren. Hoofdstuk 3,4,5 en 6 laten vervolgens variaties van onderwijs zien, waarbij differentiëren en diversiteit de kern is.

EXTRA!

‘Onderwijs beperkt zich niet tot het klaslokaal. Het vindt plaats in de keuken, op de hoek, als je wandelt, luistert en in de stilte’ – Vanzant.

Samen met Martijn Aslander geef ik sessies over ‘Nooit Af in het Onderwijs’. We richten ons in deze sessie op de rol die het onderwijs in onze maatschappij speelt, op kansen, creatieve mogelijkheden en slimme manieren om dingen waar te maken. Voor vragen kan je mailen of bellen: annettedolle@gmail.com / 06-26715406 

%d bloggers liken dit: