Lezingen tot 150 mensen hebben bij mijn lezingen vaak een dialogisch karakter. Vragen, opmerkingen of tegengestelde meningen zijn erg welkom binnen dat soort contexten. Lezingen met meer dan 150 mensen neigen daar minder naar. Bij Lezingen over ‘Nooit Af in het Onderwijs’ is er een mogelijkheid amuseboekjes te leveren.

Korter dan 30 minuten kom ik liever niet spreken. De combinatie van inhoud, inspiratie en verdieping leveren in dat tijdsbestek, is dan minimaal. Ik vind dit zonde van uw geld. U kunt dan beter kiezen voor de mooiste projecten binnen uw organisatie, en die delen.

De toegevoegde waarde van een spreker is, de verbinding van verschillende maatschappelijke velden, beroepsgroepen, het werpen van een externe blik op de organisatie, een perspectief op dat wat er buiten de organisatie speelt en veel nieuwe kennis en informatie. Om die reden deel ik tijdens mijn lezingen veel informatie, die altijd vrij toegankelijk is voor iedereen.

BOEKINGEN. contact@annettedolle.nl. Of bel: 06-26715406. Als ik niet kan, of u bent eigenlijk op zoek naar iets anders, zoek dan ook gewoon contact. Het netwerk is groot en ik denk graag mee. U kunt ook het contactformulier  invullen.

OVER ANNETTE DÖLLE: Wordt het liefst ‘groepdynamicus’ genoemd en werkt op het snijvlak van sociale innovatie en technologie. Was ooit leraar en ambulant therapeut in de justitiële hulpverlening, maar beweegt zich al jaren voornamelijk in het maatschappelijk domein. Ze weet als geen ander met zo weinig mogelijk geld en middelen in korte tijd veel in beweging te zetten. Op deze manier initieerde ze meerdere impactvolle initiatieven, waaronder KeepitCleanDay. Als schrijver en spreker geeft ze lezingen en les over deze manier van werken.

Annette komt uit het Friese Lemmer, waar ze opgroeide als dochter van een rayon inspecteur in de landbouwwerktuigen. Haar jeugd was gevuld met muziek en sport, waar de HAVO een faciliterende rol in speelde, dankzij bandjes en krantredacties. Het concept ‘school’ vervormde zich al snel tot vrijplaats van creatieve ontwikkeling. Na de HAVO volgden de Pabo (Jenaplan, Freinet), Frank Sanders’ Akademie voor Musical Theater, Acteeropleiding De Trap, Dramatherapie, IB-opleiding en aan de UvA Sociologie.

 

Lezing KeepitCleanDay

 

Stand Up Inspiration.

 

Camino.

Asian CleanUp Conference.