Lezingen

VOOR BOEKINGEN. contact@annettedolle.nl / 06-26715406. Als ik niet kan, of u bent eigenlijk op zoek naar iets anders, neem dan gewoon contact op! Ik denk graag met u mee als ik niet de juiste persoon blijk te zijn en heb een groot netwerk.

OVER ANNETTE DÖLLE: Wordt het liefst ‘groepdynamicus’ genoemd en werkt op het snijvlak van sociale innovatie en technologie. Was ooit leraar en ambulant gedragstherapeut in de justitiële hulpverlening, maar beweegt zich al jaren voornamelijk in het maatschappelijk domein. Ze weet als geen ander met zo weinig mogelijk geld en middelen in korte tijd veel in beweging te zetten. Op deze manier initieerde ze meerdere impactvolle initiatieven, waaronder KeepitCleanDay. Als schrijver en spreker geeft ze lezingen en les over deze manier van werken.

Annette komt uit het Friese Lemmer, waar ze opgroeide als dochter van een rayon-inspecteur in de landbouwwerktuigen. Een jeugd gevuld met muziek en sport, waar de HAVO een faciliterende rol in speelde, met dank aan bandjes en schoolkrantredacties. Het concept ‘school’ vervormde zich al snel tot vrijplaats van creatieve ontwikkeling. Daarna volgden de Pabo (Jenaplan, Freinet), Frank Sanders’ Akademie voor Musical Theater, Acteeropleiding De Trap, Dramatherapie, IB-opleiding en aan de UvA Sociologie.

 

Lezing KeepitCleanDay

Stand Up Inspiration.

Camino.

Asian CleanUp Conference.