• +31 626715406
  • contact@annettedolle.nl

Projecten

Projecten

Op het moment dat ik me realiseerde dat ik het best functioneer in project-constructies, viel er een last van mijn schouders. Dit ontdekte ik gelukkig vrij vroeg; dat scheelt een slok op een borrel. Het voordeel van een project (dat ook prima binnen loondienstbetrekkingen bestaan kan) is dat je altijd weet dat het zich zowel beperkt als uitstrekt over een bepaalde tijd. Het is eindig. Te overzien. En daardoor eenvoudig om je energie aan te verbinden. Dit maakt het leven flexibel – als het dat al niet was.

Leven in flow is heerlijk, met de uitdaging dat je goed bij jezelf moet blijven om te voelen èn bedenken op welke manier je gezond blijft. Ik faalde hier grandioos in (2011). Een flinke klap in het gezicht. Maar het maakte vervolgens alerter, bewuster en uiteindelijk.. gezonder dan daarvoor. Vallen is niet erg, het gaat om het opstaan.

Hieronder kunt u een opsomming van recente projecten vinden. Sinds 2014 ben ik de projectmethodiek Dragon Dreaming gaan omarmen. Door trainer te worden in deze processtijl, creëerde ik meer kennis en inzicht, die ik nu efficiënt in kan zetten. Dragon Dreaming vraagt een heldere droom, een efficiënte planning, een actieve beweging naar buiten, en een constant besef van oogsten. (zie betreffende pagina).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: