Trainingen

Alles wat ik begrijp, begrijp ik alleen omdat ik lief heb’ – Lev Tolstoj

Vanuit de gedachte: ‘Kleine beetjes maken samen een heleboel’ en omdat het handiger is om Talent te verbinden ipv allemaal hetzelfde te willen doen, kom je al snel tot een formule die leidt naar trainingen die zich richten op Sociale Innovatie en groepsdynamiek.

Hoe graag we soms ook willen dat alles om ons heen vast ligt – Alles beweegt voortdurend. De kunst is mee te bewegen op de juiste momenten. Om de verandering te erkennen, en je eigen positie binnen het veld [te durven]  waarnemen. Van daaruit kun je veranderen.

Ik geloof in die verbinding: Als ik hier iets creëer, kan er verderop iemand verder. De oplossing ligt vaak in organisatie en/of communicatie. Op het moment dat er erkenning ontstaat, een echt kijken, met concrete stappen er aan toe gevoegd, zijn zaken veel eenvoudiger te objectiveren. Van daaruit ligt een oplossing al snel voor handen.

Met een achtergrond in het speciaal onderwijs, theater en het trainen van ex gedetineerde jongeren en gezinsproblematiek, geef ik nu met name trainingen in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Realistisch kijken, erkenning bieden aan dat-wat-er-is en oplossingsgerichte benaderingen kenmerken mijn stijl.

Specialisaties:

  • Teambuilding
  • Groepsdynamiek & ontwikkeling
  • Non Verbale communicatie
  • Conflicthantering / Agressie Regulatie
  • Presentatie /Pitch training

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Mijn trainingen richten zich op het sociale aspect binnen de huidige veranderingen. De economische crisis dwingt ons om anders te organiseren, en dat biedt ons tevens een kans op vernieuwing. Hierbinnen is het verleidelijk om de sociale dynamiek tussen mensen te ‘vergeten’ en te focussen op statische structuur en financiën. Maar niets is minder waar – Mensen creëren verandering binnen de organisatie, dus moet je ze betrekken. Juist nu.

Ik werk(te) in 2013 en 2014 o.a. voor NederlandSchoon, EuroCollege Rotterdam, Movisie, Stichting TimuKota, PeerEducator Mangostone,  Ludens Training, Ondernemersacademie Your Bricks, Buurt televisie Amsterdam West, Diaconie Amsterdam, HerbertVisserCollege Nieuw Vennep, Slachtofferhulp Nederland, Onderwijsstichting ASKO, trainingsbureau Windeffect, De Kamer van Koophandel, Diversion, Ministerie van SZW, Anne Frank Stichting, Combiwel e.a. 

 

.                kvk-logo Logo_diac_tag_wit   logo-shn            logowindeffect mango RO_Logo_Homepage Schermafbeelding 2014-11-22 om 17.14.58 Schermafbeelding 2014-11-22 om 17.36.50

.

 logo-buurttelevisie
 www.voordewereldvanmorgen.nl
.

.
© 2023 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d