Traint mensen

Vanuit proces-gerelateerde werkvragen train ik zowel teams en individuen binnen organisaties.
Dit zijn vragen zoals:

‘Leer mij hoe ik mijn intuïtie kan volgen binnen mijn leidinggevende taken’.

‘Leer mij hoe ik strategie en in-het-moment handelen kan combineren’.

‘Leer mij hoe ik onderscheid in gedrag binnen een groepsdynamiek kan herkennen’.

‘Leer mij hoe ik wicked projecten op zet binnen mijn organisatie’.

‘Leer mij hoe ik mijn team ‘wakker maak’ om innovatiever te werken’.


Werkwijze

Niet geheel toevallig leest u hierboven leervragen gebaseerd op persoonlijke processen binnen een werkcontext. We nemen onszelf áltijd mee naar de organisatie waar we werken. Toch is de werkende context een andere dan de privé-situatie, al liggen ze in elkaars verlengde. De kunst is om balans te vinden. Om die reden werk ik altijd op lokatie. Het liefst loop ik een dagdeel mee, zie het handelen en kan op die manier zorgvuldiger interveniëren. Deze werkwijze is direct toepasbaar, hands-on en sluit vaak nauw aan bij de wensen van de professional.

Mijn stijl kenmerkt zich als provocatief met een hoge informatie-dichtheid op het vraagstuk. Dit wil zeggen dat ik kennis combineer met een snelle geest en het direct toepasbaar maken. Ik houd van slimme oplossingen voor praktische uitdagingen. Weinig bureaucratisch en altijd werkend met dat wat voor handen is.

Contact

Neem contact op via contact@annettedolle.nl / 06-26715406. Dan kunnen we onderzoeken of ik de juiste persoon voor de leervraag ben. Anders verwijs ik graag door!

© 2023 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d