Coaching

‘Van Idee naar Ideaal’

    Individuele Coaching Trajecten.

Algemeen

 • Het aantal sessies verschilt per deelnemer en wordt onderling afgestemd. [Tip: Neem 10 sessies verdeeld over 3 a 4 maanden]
 • Per traject wordt bekeken in welke volgorde thema’s ter sprake komen.
 • Iedere deelnemer houdt zelf een digitaal ontwikkelplan bij van het traject.
 • Verantwoordelijkheid voor succes van het traject ligt bij de deelnemer.

Sessies

 • Een sessie duurt 75 minuten
 • Elke sessie kost € 80,- incl. btw.

Voor Wie?

Voor mensen die zich in het volgende voorbeeld herkennen: Je hebt een idee. Het is nog vaag, of heeft al dromerige vormen aangenomen waar je op stiekeme momenten over nadenkt. Vragen als ‘Wat als..?’ en ‘Hoe dan..?’ gaan door je hoofd. Elke keer als je er met iemand over in gesprek bent ervaar je enthousiasme, maar eenmaal thuis stopt dat gevoel. Je weet niet waar je beginnen moet, en je bent ‘bang’ voortdurend de verkeerde keuzes te maken.

Inhoud

Het eerste gesprek richten we altijd op jou en mij als mens. Ik ga je de rest van het traject voortdurend vragen je eigen keuzes te maken, dus is het handig als er een basis van vertrouwen ligt tussen ons. Tijdens dat eerste gesprek kijken we ook naar de talenten die je van jezelf kent, en naar het netwerk van mogelijkheden om je heen. Vervolgens maken we een keuze of we samen verder gaan en op welke manier we dat gaan doen. Dit gesprek duurt, in tegenstelling tot de andere sessies, 90 minuten.

Kiezen we ervoor om samen verder te werken, en jou idee om te zetten in een project/bedrijf/evenement, dan komen de volgende thema’s aan bod:

 • De ‘kleur’ van je persoonlijkheid in je project/onderneming/evenement
 • Marketing vormen – Wat past bij jou?
 • Plan Canvas – Een ondernemingsplan op één flipover vel.
 • Verdienmodellen.
 • Organiseren zónder geld.
 • Je netwerk betrekken en/of een nieuw netwerk creëren.
 • Pitchen/presenteren van je plan [dit doen we in een klein groepje].
 • Obstakels of Uitdagingen. Hoe herken je het verschil.

Werkvormen

We werken op een gedifferentieerde manier. Dit houdt in dat we verschillende werkvormen afwisselen. Ieder mens heeft voorkeur leerstijlen. Samen bespreken we tijdens het eerste gesprek op welke manieren jij het makkelijkst leert. Deze vormen verwerken we in het traject. Dit zal o.a. bestaan uit reflecterende dialogen, kennisoverdracht, visuele opdrachten, video en audio opdrachten, schrijf- en beeldende opdrachten, en meer.

Over Annette Dölle

‘Mijn eerste coaching traject als zelfstandige gaf ik in 2001 aan de directeur van een trainingsbureau. Al snel volgde nummer twee: de directeur van een groot inkoopbedrijf voor auto onderdelen. Beide trajecten focusten zich op de presentatie tijdens lezingen en trainingen van beide heren. Het maakte me blij, ik vond het heerlijk om te doen, maar het was ook te vroeg. Ik was 24 jaar, volgde nog een vierjarige theateropleiding, en was nog niet klaar voor het ondernemerschap. De jaren die volgden specialiseerde ik me in gedragsveranderingen, systemische processen en conflicthantering. Ik werkte met gezinnen met psycho-sociale en psychiatrische problematiek, en trainde 4 jaar lang jongens met een licht verstandelijke beperking en een detentieverleden.

Over gedrag, communicatie en procesontwikkeling weet ik ondertussen een heleboel. Over mezelf ook. En met ondernemersbloed van beide familiekanten, kon het niet anders dan uiteindelijk toch volledig zelfstandige te worden. Ik initieerde in 2012 een landelijk evenement – ‘KeepItCleanDay’ waarbij we het land in één dag opruimden. Dit deden we zonder geld. In 2013 initieerde ik ‘Uitgestelde Koffie Amsterdam’, waarbij we proberen verschillende doelgroepen door middel van koffie aan elkaar te verbinden. Op dit moment schrijf ik een boek over mijn avonturen, geef trainingen en lezingen.’

Contact

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op om al je vragen te stellen. Dat mag via annettedolle@gmail.com of op 06-26715406. Ik hoor graag van je!

De printversie van deze informatie kun je hier vinden.

© 2023 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d