E-Boek Diversiteit & Differentiatie.

Papieren versie bestellen!

Er is sinds kort een papieren versie beschikbaar! Het is 14×14 cm en 32 blz. dik. Los te bestellen voor €3,50 (incl portokosten en btw). Wil je meer bestellen ivm een studiedag? Neem dan contact op via contact@annettedolle.nl  / 06-26715406. 

Disclaimer.

Alles in dit E-boek mag gekopieerd, geplastificeerd, geprint, gescand en doorverteld worden. Het mag geschilderd, gefotografeerd, gemozaiekt en getekend worden. Je mag er over zingen, praten, fluisteren en vergaderen. En je hoeft daar nooit toestemming voor te vragen.

WAAROM? Als ik teams begeleid of trainers train, schrijf ik vaak materiaal dat voor anderen ook bruikbaar is. Door het deelbaar te maken, kan iedereen er mee werken. De magie, op maat gemaakte interventies en wijsheid van de live-sessie mis je uiteraard. Lezing, training of begeleidend traject? mail: contact@annettedolle.nl

Wil je je feedback kwijt over het boekje zodat ik ook van jou kan leren? Dan kun je hier een formulier invullen (duurt ongeveer 4 minuten)

Downloaden.

Op dit E-Boek (en de papieren versie trouwens ook) zit een ‘Creative Commons 4.0’ licentie, wat inhoudt dat je alles gratis mag gebruiken als je er ook de bronvermelding bij plaatst. Dat is lief en aardig om te doen. Zo gebruiken we het principe van delen, zoals het in essentie bedoeld is.

Online versie van ‘Diversiteit en Differentiatie in het Onderwijs’

DOWNLOAD het E-BOEK! Ebook

INHOUD

Het boekje bestaat uit 58 pagina’s die opgedeeld zijn in korte hoofdstukken. Hoofdstuk 1 is bedoeld om context en bewustzijn te creëren voor ontwikkeling. Hoofdstuk 2 gaat over maatschappelijke processen en zaken die we niet langer kunnen negeren. Hoofdstuk 3,4,5 en 6 laten vervolgens variaties van onderwijs zien, waarbij differentiëren en diversiteit de kern is.

© 2023 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d bloggers liken dit: