Stef Bos zong het, de Tao Te Ching ontdekte het, Poeh beer zei het, en vele denkers volgden: We zijn altijd Onderweg. Onderweg naar een nieuw veld dat we nu nog niet kennen. Na het wandelen naar Santiago, en andere avontuur-tochten, ben ik nu Onderweg om Ondernemer te worden. Gewoon vanuit mijn eigen huis.

Het lijkt veel op de camino, en op de vakanties die ik vierde. Het is alleen dit keer mijn dagelijks leven. Ik beloofde mezelf op 1 januari 2011 om nooit meer te werken, maar enkel nog te reizen. Sommige activteiten onderweg doe ik in ruil voor geld. Andere in ruil voor een Dankjewel. Of voor iets dat de ander aan me geven wil.

Op deze site kun je mijn reizen volgen. Onderweg naar Ondernemerschap. Onderweg naar een ander stukje wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s