Dag!

Stef Bos zong het, de Tao Te Ching ontdekte het, Poeh beer zei het, en vele denkers volgden: We zijn altijd Onderweg. Onderweg naar een nieuw veld dat we nu nog niet kennen. Na het wandelen naar Santiago, en andere avontuur-tochten, ben ik nu Onderweg om Ondernemer te worden. Gewoon vanuit mijn eigen huis.

Het lijkt veel op de camino, en op de vakanties die ik vierde. Het is alleen dit keer mijn dagelijks leven. Ik beloofde mezelf op 1 januari 2011 om nooit meer te werken, maar enkel nog te reizen. Sommige activteiten onderweg doe ik in ruil voor geld. Andere in ruil voor een Dankjewel. Of voor iets dat de ander aan me geven wil.

Op deze site kun je mijn reizen volgen. Onderweg naar Ondernemerschap. Onderweg naar een ander stukje wereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2023 Annette Dölle . Theme by Viva Themes.
%d