• +31 626715406
  • contact@annettedolle.nl

Liefde – Neem zoveel je nodig hebt!

Liefde – Neem zoveel je nodig hebt!

In Berlijn hing een A4-tje. Met daarop de woorden ‘Liebe – Nimm soviel du brauchst’. Aan de onderkant van het A4-tje hingen losse stukjes papier die je er van af kon scheuren. Op elke stukje stond ‘Liebe’. Met een hartje er achter.

Van het plakaat in Berlijn was een foto gemaakt. En die foto stond op Facebook. En ik zag die foto. Hij inspireerde en gaf me een overweldigende glimlach. Zo simpel. Zo klein. Maar ook zo mooi!

En toen lagen er op mijn tafel in de woonkamer opeens vellen wit papier. Een zwarte stift. Een rode. Een schaar en een rolletje plakband. Een half uurtje later wandelde ik de straat op en begon te plakken… De straat hangt vol. En nu wil ik meer! ‘Liefde – Neem zoveel je nodig hebt!’

Het up-to-date fotoalbum is HIER te zien! Als je foto’s uit je eigen woonplaats hebt, mail ze – Dan zet ik ze erbij! (Aan een pagina wordt gewerkt! ;) )

 

              

Ik.

1 comment so far

Gert-JanPosted on10:31 pm - okt 13, 2011

Geweldig! :)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: